A RND kínálat már elérhető!

Büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk új márkánkat, amely elérhetővé teszi a vásárlók számára az elektronika, az elektromosság és a karbantartás területén dolgozó szakemberek igényeit kielégítő termékek széles skáláját. A kiváló minőség és az alacsony árak kombinációja kimagasló értéket és megbízható terméket jelent az Ön számára. Az RND választékban található minden gyártmány nagy gondossággal kiválasztott, Ön által már megszokott termék. Gondoskodunk a szigorú minőség-ellenőrzésen átesett termékek kitűnő tulajdonságairól, és arról, hogy minden gyártmány megfeleljen a magas színvonalú ipari szabványokban foglalt követelményeknek.


RND azt jelenti, hogy:

Úgy tud spórolni, mint még sohasem

Az RND termékek esetében megbízhat a kifogástalan minőségben, miközben élvezheti a megtakarítás előnyeit. A költségek csökkenése lehetővé teszi az Ön számára, hogy sokkal több pénzhez jusson, a fejlesztésre és karbantartásra szánt ráfordításai pedig soha nem látott mértékben növekedhessenek. Kis idő elteltével RND terméket vásárolni annyit jelent, mint megsokszorozni azokat a megtakarításból származó előnyöket amelyek a hatékonyabb akvizícióból és beszerzési eljárásból keletkeznek, és amelyek lehetővé teszik a kiemelkedő megtakarítást mindennapi tevékenységében.

Úgy tud építkezni, mint még sohasem

Az olcsó és kitűnő minőségű, már megszokott termékekből többet tud majd megépíteni. Az RND választék 5000 terméket foglal magában, amelyekhez minden hónapban újabb tételek társulnak. Azzal, hogy lefedi az Ön által leginkább használt alkatrészek választékát az RND segít költségei csökkentésében a leggyakrabban használt alkatrészek tekintetében. Az RND előnyt biztosít Önnek a gyártásban és a műhelyben lévő eszközeinek kutatáshoz, fejlesztéshez és prototípusgyártáshoz történő feltöltésében.

Úgy tud javítani, mint még sohasem

A sokféle kábel, alkatrész, csatlakozó dugasz és mérőeszköz csupán egy része az RND által kínált értékeknek. Az elérhetőség nálunk kulcskérdés. Az RND termékeket állandóan raktáron tartjuk, és 24 órán belül kiszállítjuk, ezzel segítjük Önt a raktérkészlet és a szükséges alkatrészek jobb kezelésében, a hatékonyabb és kiszámíthatóbb megelőző és javító karbantartási tevékenység érdekében.

Az RND termékcsalád tagjait többek között a csatlakozók, a vezetékek és kábelek, az ellenállások, a kondenzátorok és a kapcsolók termékkategóriáiban találhatja meg. Mivel a termékcsalád havonta újabb termékekkel bővül, érdemes rendszeresen felkeresnie webáruházunkat, hogy naprakész lehessen a legújabb termékek és kedvezményes ajánlatok kínálatában.

Az új RND márkánkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az rnd@distrelec.com e-mail címen.


RND Power

Az RND Power választéka a következő termékeket tartalmazza:

DC/AC inverterek, tápegységek, telepek

Megveszem
RND Connect

Az RND connect termékcsalád a következő termékeket tartalmazza:

Adapterek, csatlakozók, HDMI, USB

Megveszem
RND Connect

Az RND cable termékcsalád a következő termékeket tartalmazza:

Kábelek, vezetékek

Megveszem
RND Connect

Az RND components termékcsalád a következő termékeket tartalmazza: Házak, ventilátorok, ellenállások, kondenzátorok, biztosítékok, kapcsolók

Megveszem
RND Connect

Az RND lab termékcsalád a következő termékeket tartalmazza:

Tápegységek, forrasztópákák, szerszámok, T&M

Megveszem