Fizetés és Számlázás

Számlára fizetés:

Fizetési kondíciók : 30 nap

Fizetés bankkártyával:

Mastercard / Visa

3-D Secure hitelesítő eljárás

Mi a 3-D Secure?
A hitelkártyás fizetés minél biztonságosabb lebonyolítása érdekében a 3-D Secure hitelesítő eljárást alkalmazzuk. A „3-D” elnevezés a folyamatban részt vevő három felet jelöli: a kártyatulajdonost, a kártyát kibocsátó bankot, valamint a kereskedőt. A Visa ezt az eljárást "Verified by Visa", a MasterCard pedig "MasterCard SecureCode“ névvel illeti. A 3-D Secure biztosítja, hogy a jogszerű kártyatulajdonos és a jogszerű online kereskedő részt vegyen egy tranzakcióban. Így hatékonyan csökkenthetők a csalási kockázatok az internetes kereskedelmi szektorban.

Hogyan működik a 3-D Secure?
Hitelkártyás fizetés esetén megnyílik az Ön pénzintézetének beviteli ablaka, amelyben meg kell adnia személyes biztonsági kódját. Ezt a bank megküldte Önnek, és ezáltal csak Ön és pénzintézete ismeri. A kód maga semmi esetre sincs a kártyán mentve vagy megjelölve, és nem tévesztendő össze a gyakran szükséges 3 vagy 4 számjegyű ellenőrző számmal, amely a hitelkártya hátoldalán szerepel. Az azonosítás végrehajtása után sor kerül a fizetésre.

Nem aktiváltam személyes biztonsági kódomat.
Amennyiben az Ön bankja támogatja a 3-D Secure eljárást, de Ön még nem aktiválta személyes jelszavát, akkor a kijelentkezési folyamat során erre lehetősége van.

A megrendelések kezelése és visszaküldés

A Distrelec webáruházban a „Saját fiók” menüben könnyen és kényelmesen megtekintheti a korábbi rendeléseinek állapotát, és elküldheti egy adott cikk visszaküldésére vonatkozó kérelmét.

  1. Jelentkezzen be felhasználói adataival.
  2. Kattintson a keresőablak mellett jobb oldalon lévő „Saját fiók” gombra.
  3. A bal oldali navigációs sávban válassza ki először a „Rendeléseim”, majd alatta a „Korábbi rendelések” menüt.
  4. Ekkor megjelenik az összes korábbi rendelés listája. (Ha Ön a Distrelec webáruházban egy adott vállalati fiók rendszergazdája, akkor a vállalat összes munkatársa által végzett rendelés megjelenik itt.) A listát szűrheti, rendezheti és kinyomtathatja a kívánt kritériumok alapján.
  5. A megrendelések mellett lévő nyílra kattintva megjelennek a megrendelés részletes adatai.
  6. A részletes adatoknál látható a megrendelés dátuma, a megrendelés állapota, a számlázási és a szállítási cím, a fizetési és szállítási mód, valamint a megrendelt termékek. Lehetősége van megismételni a rendelést, illetve hozzáadni egy bevásárlólistát.
  7. Amikor a megrendelés „Megérkezett” állapotban van, kérheti a termék visszaküldését. Ehhez kattintson a „Cikk visszaküldése” gombra a megrendelt mennyiség alatt.
  8. Adja meg a „világító ablakban” a visszaküldendő termék számát, valamint a visszaküldés okát, a csomagolást, a megjegyzéseit, és amennyiben lehetséges, a visszaküldött termék sorozatszámát. Kiegészítésképpen megjelölheti, hogy szeretné-e kicserélni a visszaküldött terméket egy újra. Végül kattintson a „Kérés küldése” gombra.
  9. Ekkor kap egy e-mailt, amely visszaigazolja, hogy megérkezett a visszaküldés engedélyezésére vonatkozó kérelme.
  10. A Distrelec munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot.