Itt az utolsó alkalom arra, hogy Öné legyen a 2016/2017 évi Distrelec katalógus, amely nem kevesebb, mint 3 kilogrammnyi koncentrált szakértelmet és 20 000 új terméket foglal magában.

Ez nem egy szokásos, hétköznapi katalógus. A jelen kiadvány egy Platina könyv. A Distrelec katalógus 85 000, vezető gyártóktól származó eredeti terméket tartalmazó igényes és kifinomult névmutató – melyek közül 20 000 vadonatúj.

Meghatározó referenciaanyag karbantartási, szerelési és működtetési, valamint automatizálási és elektronikus tervezőmérnökök számára. Minden katalógus 3 kilogrammnyi koncentrált szakértelmet tartalmaz.

Az új katalógus fizikai jellemzői:

  • Összesen 2068 oldal
  • A4-es formátum: 213 mm x 300 mm
  • Tömeg: kb. 3 kg

A papírkatalógus kizárólag üzleti partnereink (B2B) számára elérhető. Rendelje meg a katalógust online mindössze néhány kattintással üzleti ügyfélfiókján keresztül.

Megjegyzés: Ha csak a katalógust rendeli meg, a katalógus szállítási költségével megegyező értékű utalványban részesül, amelyet a legközelebbi vásárláskor válthat be. A katalógus más termékekkel történő együttes megrendelésére ez nem vonatkozik.Katalógus fő elemei

 

Új termék bemutatás
A katalógusunk új 2016/2017-es kiadása 85.000 eredeti terméket tartalmaz, melyekből 20.000 teljesen új termék

 

 

Intelligens Karbantartás, Javítás, Üzembentartás
Egy teljes részen keresztül a Karbantartási, Javítási, Üzembentartási termékekkel foglalkozunk, mint kiemelt területeink egyike. Célunk hogy feltárjuk és megosszuk hogyan fejlesszünk egy hatékony és intelligens beszerzési szolgáltatást, amely csökkenti a beszerzési költségeit.

 

 

Kategória Információ Rész
Katalógusunkban megtalálható egy új rész , mely termék szakértőink információit tartalmazza minden termék kategóriában. Mindegyikőjük megosztja észrevételeit a jövő üzleti trendjeivel kapcsolatban.

 

 


Katalógus videó 

Nézze meg Katalógus bemutató videónkat.


Weller