Frissen a nyomdából! Az új Distrelec Katalógus – 3 kg tömény termék szakértelem, 20.000 új termékkel

Büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk vadonatúj papír katalógusunk 2016/2017 –es kiadását.

Ez nemcsak még egy katalógus. Ez egy Platina Könyv kidolgozott részletekkel, ami 85.000 terméket tartalmaz vezető gyártóktól , amik közül 20.000 új termék.

Ez egy biztos referencia Karbantartási, Javítási és Üzembentartási, Automatizálási és Fejlesztő mérnök szakemberek számára. A több mint 100.000 katalógusunk mindegyike 3kg-nyi koncentrált termék szakértemet tartalmaz.

Az új katalógus műszaki paraméterei :

  • 2068 oldal
  • A4 formátum: 213mmx300mm
  • Súly kb. 3 kg

Az új papír katalógusunk kizárólag vállalati ügyfeleink számára elérhetőek. Rendelje meg saját példányát csak néhány kattintással az vállalati ügyfélszámán!

Ha csak katalógust rendel, a szállítási költség értékében kapni fog egy kedvezményes utalványt, amit a következő vásárlásnál felhasználhat. Ha más termékek vásárlásával együtt igényli a katalógust, akkor nem küldünk kedvezményes utalványt.


Katalógus fő elemei

 

Új termék bemutatás
A katalógusunk új 2016/2017-es kiadása 85.000 eredeti terméket tartalmaz, melyekből 20.000 teljesen új termék

 

 

Intelligens Karbantartás, Javítás, Üzembentartás
Egy teljes részen keresztül a Karbantartási, Javítási, Üzembentartási termékekkel foglalkozunk, mint kiemelt területeink egyike. Célunk hogy feltárjuk és megosszuk hogyan fejlesszünk egy hatékony és intelligens beszerzési szolgáltatást, amely csökkenti a beszerzési költségeit.

 

 

Kategória Információ Rész
Katalógusunkban megtalálható egy új rész , mely termék szakértőink információit tartalmazza minden termék kategóriában. Mindegyikőjük megosztja észrevételeit a jövő üzleti trendjeivel kapcsolatban.

 

 


Katalógus videó 

Nézze meg Katalógus bemutató videónkat.


Weller