Minőség és környezet

Felelősségteljes bánásmód az erőforrásokkal

A Distrelec Csoport következetesen betartja a törvényi és jogszabályi előírásokat. Éllovasnak tekintjük magunkat, és azonnal átültetjük a legújabb ismereteket: sok előírás és szabály tartalmát részlegesen már hosszú ideje előre beépítettük vállalati folyamatainkba. Tudjuk, hogy életterünket fenntarthatóan védenünk kell, és ezen filozófiának megfelelően aktívan részt veszünk több környezetvédelmi projektben.

A környezet védelme – ügyfeleink szolgálatában

A Distrelec Csoport által a környezetvédelmi menedzsmentben bevezetett sok intézkedés jelentősen megkönnyíti ügyfeleink mindennapi üzletmenetét: Ügyelünk arra, hogy egyáltalán ne használjunk környezetre vagy egészségre potenciálisan veszélyes anyagokat az árukban vagy a csomagolásban, illetve ezek jóval a törvényileg meghatározott felső határértékek alatt legyenek. Többek között betartjuk a csomagolásra és a visszavételre vonatkozó szabályozást és még több mindent. Ügyfeleink számára ez azt jelenti, hogy nem kell átesniük idő- és költségigényes engedélyeztetési eljárásokon.

Mindig aktuális információk a környezetvédelmi menedzsment témakörében

Amennyiben kérdés merül fel a felhasznált anyagokkal kapcsolatban – legyen szó a szállítás alatti tartósításról vagy az eszközök gyártásakor – többféle tájékozódási lehetőséget nyújtunk Önnek: Online katalógusunkban színes szimbólumokkal jelöljük a veszélyes anyagok esetleges felhasználását (vagy fel nem használását). Online információs központunkban mindig könnyen letölthetők az aktuális információk. Munkatársaink személyes tanácsadóként a helyszínen vagy telefonon szívesen nyújtanak felvilágosítást. Az újságírók sajtóreferensünknél is érdeklődhetnek.

ISO 9001:2015 Egyszerűen jobb minőség

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított minőségmenedzsment-rendszerrel ügyfeleink és partnereink átlátható és objektív értékelést kapnak szolgáltatásainkról.

Letölthető tanúsítvány

Konfliktusos ásványi anyagok a szállítási láncban

Támogatjuk a Dodd-Frank törvényt az erőforrások válságövezetekben történő illegális kitermelésének korlátozására. Szállítóink kötelesek gondoskodni a nyersanyagok legális eredetéről.

Kötelezettségvállalási nyilatkozat letöltésre (csak angolul érhető el)