Vállalat
Magánszemély
EURÁFA nélkül
Összes
Bevásárlókocsi
Összes

Quoting

Kérjen egyedi árajánlatot a Distrelec-től

Mondja el, mire van szüksége, és személyre szabott árajánlatban részesítjük

Fedezze fel egyéni igényeihez igazodó szolgáltatásainkat a speciális beszerzés, illetve a nagy mennyiségek és projektek terén.

ServicePlus

Speciális beszerzés: E szolgáltatás keretében választékunkon túlmenően kínálunk termékeket. Ez ideális lehetőség arra, hogy optimalizálja C-árucikkei beszerzését: Mindent egy helyről!

Nagy mennyiségek: Nagyobb mennyiségre vagy irányárra lenne szüksége? Igényeljen egyéni árajánlatot.

Projektek: A Distrelec mindig támogatja Önt projektjeiben. A tervezéstől egészen a prototípus legyártásáig: kihelyezett személyzetünk örömmel látja el Önt tanácsaival a helyszínen.

ServicePlus választék

Meglévő kínálatunkon túlmenően több, mint 500 000 további terméket tudunk beszerezni az Ön számára – egyszerűen, szakértelemmel és megbízhatóan. Megrendelése leadásához használja a kifejezetten e célra létrehozott ServicePlus üzletünket, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon, faxon, vagy e-mailben.

Szolgáltatásunkkal még szélesebb azonos forrásból származó kínálatból válogathat, miáltal optimalizálhatja a termelésben használt másodlagos «C árucikkek» beszerzését. Nagy mennyiségben való rendelésre is van lehetőség, ennek részleteiről kérjük, érdeklődjön (későbbi kötelezettséget nem von maga után).

ServicePlus telephone: 044 944 99 30
Email: officesales@distrelec.com