Rólunk

We are satisfied only when we know you are!

A több mint 40 évvel ezelőtt Svájcban alapított Distrelec vállalat a tőzsdén jegyzett Dätwyler konszernhez tartozik. Az elmúlt években végbemenő folyamatos növekedés következtében a Distrelec Csoport az elektronika, az automatizálás, a méréstechnikai termékek, valamint a számítógépek és tartozékaik élenjáró online, ill. katalógus alapján való forgalmazóvá vált. Leányvállalataink révén több mint 13 országban vagyunk jelen, és Európa-szerte gyors és megbízható szállítást biztosítunk vásárlóink számára.

Több mint 150 000 termék. Ma megrendeli, holnap kiszállítjuk!

Használja ki ügyfélként a több mint 150 000 terméket tartalmazó óriási kínálatunkat, amelyek 100 százalékban raktáron vannak. Mindegy, hogy a Distrelec választékát az elektronika (automatizálás, komponensek, számítógép és hobbi, tápegységek és világítás, szerszámok és méréstechnika) területén magas színvonalú szolgáltatást nyújtó disztribútor kínálataként veszi igénybe, kis rendelési mennyiségekért számolt felár nélkül szállítunk, de nagyobb és rendszeres megbízások is lehetségesek. A Distrelec a Dätwyler konszernhez tartozva közvetlen gyártói hozzáféréssel rendelkezik, és a legjobb árakon tudja beszerezni termékeit. Termékeinket rendszerint a megrendeléstől számított 24 órán belül szállítjuk. Ez a szolgáltatás a bevált és optimálisan szervezett logisztikánknak köszönhető.

A minőségre összpontosító gondolkodásmód

A Distrelec számára azonban nem csupán a mennyiség fontos. A minőségre összpontosító gondolkodásmód határozza meg a termékek kiválasztását, a szállítási készséget és az ügyfelekkel, a beszállítókkal, valamint a nyilvánossággal szembeni magatartást. A „We are satisfied only when we know you are!” szlogen így az egész csapatra érvényes: a raktárosokra és a menedzserekre, a könyvelőkre és az ügyféltanácsadókra – minden munkatársunk nagy szaktudással rendelkezik a saját területén. Azt szeretnénk, hogy az ügyfeleink versenyképesek maradjanak. Ennek során gyakran egy kis alkatrész rendelkezésre állása döntő szerepet játszhat. És amikor a fontos komponensekre nagyon sürgősen szükség van, a Distrelec megbízhatóan és gyorsan a segítségére siet.

Nálunk, az online kereskedelemben forgalmazó, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó disztribútornál, teljes mértékű hozzáférése van a termékekhez az összes elképzelhető csatornán keresztül – idő- és térbeli korlátozás nélkül. Kisebb szolgáltatókkal összehasonlítva jelentős előnyökkel rendelkezünk: széles körű márkaismertség, átfogó termékkínálat és közvetlen ügyfélközelség.

Célunk: A jövőben piacvezető szerepet szeretnénk betölteni a tetszőleges mennyiségben elektromos komponenseket szállító disztribúció területén. Küldetésünk: „We are satisfied only when we know you are!”, megértjük az ügyfeleinket, és teljesítjük az elvárásaikat.