Vállalat
Magánszemély
EURÁFA nélkül
Összescaret down icon
cart icon
Bevásárlókocsi
Összescaret down icon

A jövő mérnökeit
segítjük

Ismerje meg a legkedveltebb termékeket, kedvezményeket és készleteket oktatási ügyfeleink számára

A Distrelec elkötelezett amellett, hogy versenyképes árú termékportfóliót kínáljon, amely az intézmények és a diákok igényeit, valamint számos egyéb forrást is kielégít.

Kezdésképp oktatási kedvezményt adunk bizonyos márkákra az ellenőrzött intézményeknek, valamint különös gonddal válogatott indulókészleteket a diákok támogatására. A diákok és az intézmények egyaránt előnyre tehetnek szert a KnowHow hubon található útmutatóink és cikkeink segítségével, majd az RND-eszközökkel meg is kezdhetik a tervezést.

Lépjen kapcsolatba velünk az

SZERETNÉ KIHASZNÁLNI A VEZETŐ MÁRKÁKRA SZÓLÓ OKTATÁSI KEDVEZMÉNY? KÖVESSE AZ ALÁBBI 4 LÉPÉSES FOLYAMATOT:

VÁLASSZA KI A KÍVÁNT TERMÉKEKET

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRSAINKTÓL

ÉRTÉKESÍTÉSI MUNKATÁRSUNK MEGERŐSÍTI A KEDVEZMÉNYRE VALÓ JOGOSULTSÁGOT

A KEDVEZMÉNY AZ ÖNÉ!

Nem biztos benne, mit kell vásárolnia?
Tekintse meg az oktatási ügyfeleink által leginkább keresett termékeket!

VÁSÁROLJON AZ OKTATÁSI ÜGYFELEINK KÖRÉBEN LEGNÉPSZERŰBB RND TERMÉKEKBŐL

Azonnali vásárlás

Oktatási kedvezmény

Akár 40% kedvezmény a legnépszerűbb márkák esetében

Fedezze fel kedvezményeinket az olyan top márkákra, mint a Keysight, a Weller és a Fluke, valamint a saját márkánk, az RND összes alapkészletére. Töltse fel készleteit minden olyannal, amire szülsége lehet a tanteremben, és maradjon könnyedén a megszabott költségvetésen belül.

Korszerűsítse munkapadját

Nálunk minden eszközt megtalál ahhoz, hogy még a legambiciózusabb projektet is elindíthassa. Térjen vissza az alapokhoz, és válasszon a nagyszerű árú termékösszeállításainkból.

Kiemelt termékek

Indulókészletek

Tapasztalt terjesztőként tudjuk, hogy milyen termékekre van szükségük a diákoknak ahhoz, hogy elkezdhessék a munkát. Böngésszen a szakemberek következő generációjának összeállított kezdőkészletek között.

Kiemelt termékek

Ismerje meg a Distrelec-nél
már elérhető RS PRO-t!

Fedezze fel kínálatunkat

Korszerűsítse otthoni munkahelyét

Segítünk Önnek az otthoni munkavégzés körülményeinek tökéletessé tételében: a monitoroktól az egerekig minden, ami csak szükséges az otthoni munkaállomásához. Akár teljes munkaidőben otthonról dolgozik, akár hibrid a munkavégzés módja, vagy csak bizonyos munkákhoz szeretne berendezni egy munkaállomást otthon, a Distrelec kínálatában megtalálja a szükséges eszközöket és még sok mást, nagyszerű áron.

Kiemelt termékek

Tudástár

A helyi szakértőinktől és beszállítóinktól származó bőséges információnak és sokéves tapasztalatunknak köszönhetően Ön is megtalálhatja a megfelelő eszközöket a továbbképzéshez.